Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков ни удостои с честта да се запознае с продуктовото портфолио на VS Sport и да си избере електрическа триколка от нас. Голмайсторът на Световното първенство в САЩ 1994 година се спря на модела VS140, с която ще се придвижва екологично и икономично. Носителят на Златна Топка обеща да използва безшумното и икономично возило, докато практикува едни от любимите си хобита - лов и риболов и не само. 

Триколката VS140 разполага с мощност от 800W и безчетков мотор. Батерията на триколката е 48V/23AH. 


Христо Стоичков - Футболната Легенда на България 

Христо Стоичков е роден на 8 февруари 1966 година в Пловдив, България. Той бързо привлича вниманието на футболните скаути със своят невероятен талант и скорост на игра. Стоичков играе за ПФК ЦСКА София и става легендарен футболист на клуба преди да продължи успешната си кариера в чужбина. През 1990 година той преминава в испанския ФК Барселона, където става истинска икона на клуба и се превръща в един от най-добрите футболисти на света.

Стоичков е носител на Златната топка през 1994 година и е известен с изключителното си умение да отбележи голове. Той съчетава футболната интелигентност с технически качества на невероятно ниво и се превърна в един наистина велик футболист. Въпреки че той вече не е активен футболист, името на Христо Стоичков продължава да блести в световния футбол.

VS Sport е българска компания, основен вносител на електрически триколки, тротинетки, скутери и части за тях.