VS Sport продължава политиката си да се стреми да предостави максимално добри услуги на своите клиенти. С цел да бъдем по-близо до Вас, вече може да ни намерите на още една локация в град Бургас, където ще откриете голяма част от продуктовото ни портфолио от електрически тротинетки, триколки, скутери, гуми, аксесоари и части и за тях. 

Магазинът ни се намира в ЖК Братя Миладинови 42А, на ниво партер. И тук можете да разчитате на професионалните ни услуги свързани с електрическите превозни средства, както и разбира се да закупите нови такива. 

Като едни от пионерите в бранша, ние разбираме колко е важно да продължаваме да се развиваме, защото само така можем да отговорим на изискванията на всички наши клиенти. 

Разбира се можете да заповядате и в складовата ни база - на ул. Янко Комитов, в сградата на Тих Труд.

Ако имате нужда от резервна част за вашата електрическа тротинетка или се нуждаете от смяна на гума, то през последните ние се доказахме като най-добрите в това отношение. 

Наред с това ние продължаваме да развиваме и продуктовото си портфолио и не случайно голяма част от малките и големи магазини за електрически триколки и тротинетки използват наши продукти.  

Можете да разгледате нашето продуктово портфолио тук.