Електрическите скутери и триколки направиха революция в градската мобилност, предоставяйки екологични и ефективни възможности за транспорт. Ние от VSSport разбираме колко е важно да поддържате вашето електрическо превозно средство в топ форма и това е наш основен приоритет. 

Ние сме отдадени на това не само да ви предложим най-добрите пазара, скутери, тротинетки и триколки, но да помогнем поддържате производителността и дълготрайността на вашето електрическо превозно средство. 

Рутинна поддръжка и инспекция:

Във VS Sport подчертаваме важността на рутинната поддръжка и проверка на вашия електрически скутер или триколка. Нашите експертни техници могат да ви помогнат при разработването на график за поддръжка, който включва задачи като проверка на налягането в гумите, проверка на спирачките и светлините, затягане на разхлабени болтове и смазване на движещи се части. Редовната поддръжка гарантира безопасността и ефективността на вашето возене.

Грижа и подмяна на батерията:

Батерията е сърцето на всяко електрическо превозно средство било то скутер или триколка. Правилната грижа и поддръжка на батерията са от решаващо значение за максимизиране на нейния живот и ефективност. Във VS Sport можем да предоставим насоки за спазване на указанията на производителя за зареждане и съхранение, като ви помагаме да избегнете екстремни температури и презареждане. Когато батерията започне да губи капацитета си с течение на времето, ние можем да ви помогнем със смяна на батерията, за да си гарантирате постоянната функционалност.

Диагностични и ремонтни услуги:

В случай на проблем или неизправност с вашия електрически скутер или триколка, нашите професионални диагностични и ремонтни услуги са на ваше разположение. Нашите квалифицирани техници имат опит и инструменти за точно диагностициране на проблема, независимо дали е свързан с мотора, електрониката, окабеляването или други компоненти. Ние се ангажираме да осигурим ефективни ремонти, от които ще останете доволни.

Надстройки и персонализации:

Във VS Sport разбираме желанието на нашите клиенти да персонализират и подобрят своето електрическо возене. Нашите предложения за услуги включват надстройки и персонализации, за да отговорят на вашите специфични предпочитания. Независимо дали искате да подобрите производителността, да добавите допълнителни функции или да персонализирате естетиката на вашето VS Sport каране, нашите квалифицирани техници могат да ви помогнат. От надстройки и подобрения на батерията до инсталиране на аксесоари, ние сме тук, за да ви помогнем да трансформирате вашето електрическо возене, за да отразява вашия индивидуален стил.

Гаранционна поддръжка и следпродажбено обслужване:

Когато изберете VS Sport за вашия електрически скутер или триколка, вие се възползвате от нашия ангажимент към удовлетвореността на клиентите. Ние предоставяме гаранционна поддръжка и следпродажбено обслужване за справяне с всички проблеми, обхванати от гаранцията. Нашият опитен екип е тук, за да ви помогне.

Заключение:

Притежаването на електрически скутер или триколка от VSSport носи множество предимства, а ние във VS Sport сме посветени на осигуряването на дълготрайност и оптимална производителност на вашето каране. Нашата цялостна гама от услуги, включително рутинна поддръжка, грижа за батерията, диагностика, ремонти, надстройки и гаранционна поддръжка, са предназначени да поддържат вашето електрическо превозно средство в отлично състояние. Но това не е всичко – във VS Sport предлагаме и ремонт на електрически скутери и триколки, закупени от други фирми. Нашите квалифицирани техници имат опит и познания да ремонтират и поддържат различни марки и модели, като ви предоставят обслужване на едно място за всички ваши нужди.


Заповядайте при нас на адрес Янко Комитов 24, гр. Бургас и поверете Вашето електрическо каране на опитните професионалисти от VS Sport. Независимо дали имате нужда от рутинна поддръжка, грижа за батерията, диагностика, ремонти, надстройки или гаранционна поддръжка, нашият специализиран екип е готов да ви помогне. Насладете се на спокойствието, което идва със знанието, че вашият електрически скутер или триколка е в ръцете на експерти. 


Изпитайте изключителното обслужване и експертизата на VS Sport днес!